Na de middag was er de mogelijkheid om in de brugse reien te zwemmen ter voorbereiding van de triathlon van 24 juni. Deze kans dus met open armen gegrepen en 2km gezwommen (heen en terug) in 38 minuutjes. Zondag 14 juni, gelukkig had ik om 10u30 een vervangingspinningsles want de gietende regen liet letterlijk een fietstraining van 100km in het water vallen. De spinners vonden het nogal heftig, ik heb ervan genoten, daarna de sauna. Week van 15 tot 21 juni maandag 15 juni. Laatste trainingsdag voor de rechte lijn naar triathlon van Brugge op 24 juni. Half uurtje krachttraining gedaan en om 21u de gebruikelijke spinningsles.

snel resultaat krachttraining te gaan lopen. We legden 17km af in anderhalf uur met een gem.

Paniek voor niets want de 15 kilometer waar op de loopband verliepen heel vlot in 1u20min. Daarna een klein uurtje stevig doorgetraind met gewichten om daarna af te sluiten met een pittige spinningles, ze hebben het geweten. Woensdag 10 juni, wegens barslechte weer terug verplich te lopen op de loopband. Na 60 minuten stond er 11,5 kilometer op de teller. Daarna volgden wat buikspieroefeningen en een saunaatje. Donderdag 11 juni 's Ochtendsvroeg het zwembad in voor 2500m baantjes te trekken. Op naar volgende training. Was enkele dagen geleden dat ik nog eens buiten op de fiets heb kunnen knallen en het resultaat was er naar. . 's avonds, 70km aan een gem. Van.4/u op 2u10min met gem.

snel resultaat krachttraining

Week23 by wegener - issuu


Company, resources, plans products, apps. Stay in the rhythm!!! Inhoud blog, running boys girls more running boys girls, triathlete boys girls. E-mail mij, druk oponderstaande knop om mij te e-mailen. Gastenboek, druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek. Nieuws deredactie, tri-a-berry welkom op mijn blogje je leest hier het een en het ander over mijn trainingen en bescheiden resultaten in de triathlon- en loopsport, als instructeur ben ik gepassioneerd door spinning en bodypump, verder ben ik verslaafd aan gothic ebm week van. Een lichte vorm van paniek was uitgebroken zo een 14 dagen horloge voor triathlon van Brugge.

Snel meer kracht en grotere spieren


T biedt daarom gecombineerde training en voedingsschemas aan. Klik op de link hieronder en krijg het lichaam dat je altijd al had willen hebben. Je kan makkelijk aan krachttraining zonder apparaten doen. Kijk maar naar Al kavadlo, een goeroe op dit gebied. Trainen zonder resultaat is frustrerend. Hoogstwaarschijnlijk vraag. Hopelijk boek ik snel resultaten met deze vermoeiende en gevaarlijke oefening!

snel resultaat krachttraining

Ook enkele keren in combinatie met zwemmen (ik kan nog steeds ni goe zwemmen). Ik was mijn weddenschap met enkele vrienden (vorig jaar) niet vergeten om als eerste een mooi wasbord te verkrijgen. Door maagverkleining mijn ervaringen wist eiwit ik heel goed dat cardio opzich voor mij niet zou volstaan. Dus spieren, groei en verhoog mijn metabolisme! Ziezo, morgen vertel ik verder over mijn eerste personal trainer ervaring en professionele body-workout die ik momenteel erg voel (kan haast niet meer typen nu:-).

Het is te zeggen, zo kan een beginnend wasbord eruitzien als je ongeveer mijn lichaamstype hebt :-).

Heel snel veel afvallen zo val

En ja verkeerd trainen heeft zen gevolgen! In het begin deed ik lever vooral de toestellen. Maar dus sindsdien voornamelijk losse gewichten, dewelke me zeker resultaten boekte in enkele weken/maanden. Tijdens 2007 had ik maar een half sportjaar aangezien een ernstige aandoening me meerdere maanden huiselijk maakte. Gelukkig ben ik helemaal genezen! Sinds dit jaar, vanaf februari terug goed begonnen direct met krachttraining maar zeker niet te zwaar om mijn spiermassa terug op te bouwen. Vooral dus de losse gewichten zoals halters en bench-press etc genieten mijn voorkeur. Gelukkig maakte ik in 2 maanden mooie zichtbare resultaten.

snel resultaat krachttraining

Snel spieren kweken: tips tricks!

Nu nog opschortende de dag van vandaag last van. Dokters beweren dat het mijn ligamenten zijn :s). Gevolg, eerst volgend jaar cardio en atletiek aan de kant moeten schuiven, uitkijkend naar alternatieven, de crosstrainer of fiets was lang het enige alternatief. Maja, dat ligt me niet zo, zeker niet het fietsen in een fitness. Dat doe je toch buiten? Sinds 2005, heb ik het helemaal omgegooid, focus op krachttraining. Dit deed ik ervoor ook al wel maar niet echt voldoende vaak en zelfs verkeerd.

Later werd me duidelijk dat dit slechts een deeltje uitmaakte van mijn doel om af te slanken. Tijdens die eerste jaren heb ik niet of nauwelijks wat gedaan aan mijn voedingsgewoonte. Nu niet dat ik veel snoepte of ongezond at, maar toch weleens wekelijks enkele keren zondigde. Ook elk weekend vaak alcohol enz. Cardio, cardio en nog eens atletiek. In 2005 besloot ik mee te doen aan de 20km van Brussel (zeg maar gerust 21km) 8 maand training, oefening op de harde beton. Tot de bewuste dag aanbrak, geen probleem ik heb deze helemaal uitgelopen met enige trots. Maja de dagen erna verschrikkelijke kniepijn. Bleek dat ik in de bergaf te hard eten was blijven doorlopen, gevolg knieën overbelast.

Een speciaal fitness schema voor

Eindelijk is het zover vandaag 18/08/08 heb ik een personal trainer aangesteld die me de komende 3 maand gaat begeleiden naar mijn doel. Wel als je als man (of jongen) begint met fitness weet ik zeker dat je het doet om meer spieren te krijgen, sterker of breder te worden, tenzij je ook problemen hebt met overgewicht en buikje of vetlaagjes. Een wasbord (sixpack) is al jaren mijn droom! Tja ik ben genetisch geen toonbeeld van slankheid, maar ben absoluut in staat een mooie v-vorm te trainen. Ik situeer mij tussen type. Mesomorph en Endomorph maar dan eiwitrijk zeker met brede schouders (toch iets wat ik goed vond aan mezelf toen:-). Voorgeschiedenis, nu dit laatste vetverbranding was mijn drijfveer om 7j geleden te beginnen met fitness. Ik deed dan ook veel cardio de eerste jaren om het vet te verbranden.

Snel resultaat krachttraining
Rated 4/5 based on 915 reviews