Je hoorde wel vaker verhalen over vrouwen die hun weg naar de top hadden bereikt via het bed van hun baas, maar gebeurde dit in het echt ook? Of waren dit slechts verhalen? Als ze op zon makkelijke manier haar doel kon bereiken, dan had ze daar absoluut geen problemen mee, maar als het alleen maar fabeltjes waren, dan werd ze misschien wel ontslagen als ze te direct was. Ze moest dus wel voorzichtig te werk gaan. Op de dag van haar beoordelingsgesprek was ze behoorlijk zenuwachtig. Het gesprek was helemaal aan het einde van de dag, waardoor ze zich de hele dag liep op te vreten. Om half vijf was het eindelijk zover.

, kreeg ze haar eerste beoordelingsgesprek. Hierbij zou meteen worden besloten of haar contract zou worden verlengd. Merel wilde niet alleen een verlenging, maar tevens een loonsverhoging en dacht na over de beste tactiek om dit te bereiken. Ze vroeg zich af hoe ver ze zou kunnen gaan om haar baas te verleiden.

Het minst tevreden was ze met haar voeten, die iets te groot waren, maar goed, ze was nou eenmaal een meter tachtig en dan kon je niet verwachten dat je maat zesendertig had. Het eerste wat Merel had gedaan toen ze met haar eerste baan was begonnen, was uitzoeken wie de touwtjes in handen hadden op haar afdeling. Natuurlijk was haar baas belangrijk, maar ze zorgde er ook voor dat ze al snel werd voorgesteld aan de baas van haar baas. De kennismaking met Rudolf, zoals hij heette, was kort, want het was een druk bezet man. In de eerste maanden kreeg ze dan ook weinig kans hem beter te leren kennen. Haar direct leidinggevende, winston, had gelukkig meer tijd voor haar en ze liet een zwaar charmeoffensief op hem los. Zijn blikken dier bleven vaak net iets te lang op haar borsten of billen hangen, maar ze deed net of ze hier niks van merkte. Haar eerste succesje kwam toen ze na drie maanden een prestigieuze opdracht voor een klant kreeg toegewezen, die al haar directe collegas ook graag hadden willen doen. Ze was nog zeer onervaren, maar Winston verkoos haar boven de overige diarree teamleden. Als bedankje kleedde ze zich de vrijdag daarop net iets sexier dan normaal, zonder dat het al te erg opviel. Die dag liep ze drie keer met een onbenullige vraag naar zijn kantoor en knoopte net voordat ze naar binnen ging het bovenste knoopje van haar bloes los.

3 Geheime Erogene zones


Merel was tweeëntwintig toen ze een baan kreeg bij een gerenommeerd consultancy bureau in teveel Amsterdam. Ze was net afgestudeerd en had grote ambities. Ze werkte keihard en de tegenstelling met haar studententijd, waarin ze er lekker op los had gefeest, was groot. Niet dat dit uitmaakte, want ze wilde hoe dan hoge ook binnen tien jaar doorstromen naar een hoge managementfunctie en daar zette ze alles voor opzij. Elk middel rechtvaardigde haar doel en een middel dat ze regelmatig inzette, was haar vrouwelijke charme. Ze was zich ervan bewust dat ze bloedmooi was en in staat elke man om haar vinger te winden als ze dat wilde. Haar schoonheid had zelfs geresulteerd in een zekere mate van arrogantie, maar dit ontkende ze zelf ten stelligste. Ze genoot ervan als ze merkte dat mannen hun blikken niet af konden houden van haar stevige borsten, haar slanke taille of haar lange benen. Zelf was ze het meest tevreden met haar kont, haar billen waren perfect rond, zonder een grammetje teveel vet.

1 extreem ) - sexverhalen


Ron bleef me neuken met lange, diepe stoten en terwijl hij nog steeds onverminderd doorging, voelde ik tot mijn grote vernedering terug een orgasme opbouwen diep in mijn onderbuik. Ron greep mijn borsten stevig vast en begon aan mijn tepels te trekken en te draaien, wat vrij pijnlijk was, maar toch voelde ik dat het orgasme losbarstte en ik begon luid kreunend klaar te komen. Carl plaatste zijn hand op mijn mond omdat ik blijkbaar te luid kreunde, maar Ron bleef zijn pik nog even in mijn poesje naar binnen pompen en tijdens zijn laatste krampachtige stoten voor hij zijn zaad in me naar binnen spoot, kneep hij pijnlijk hard. Hij hield zijn pik diep in mij terwijl hij zijn ballen leeg spoot en toen hij klaar was trok hij langzaam terug. Hij trok me bij mijn haren overeind en duwde me vervolgens op mijn knieën en zei: "kuis dat maar even voor mij op, terwijl hij mijn hoofd in zijn kruis duwde. Zijn slijmerige, zwarte pik hing slap voor mijn gezicht en ik werd even duizelig bij het besef dat ik zopas door een tweede zwarte man was geneukt in minder dan 24 uur tijd. Ik besefte dat ik nu ook een tweede zwarte pik zou afzuigen in minder dan 24u tijd, en dwong mezelf om door mijn mond te ademen om de geur van het zaad niet te ruiken. Ik opende mijn mond wijd en nam hem zo diep mogelijk in mijn mond.

extreem veel winden laten

Carl beval me om voorover te buigen en op zijn bureau te leunen met mijn ellebogen en tegen Ron zei hij: ruk dat slipje maar van haar lijf, ik vind het toch maar niks, en laat je daarna maar eens gaan. Ron nam mijn slipje achter vast en gaf er een korte ruk aan, zodat het aan flarden gescheurd werd en op de grond viel. Ik hoorde het frommelen van kleren achter me en enkele ogenblikken later legde ron zijn hand op mijn onderrug en voelde ik zijn eikel tegen mijn schaamlippen duwen. Hij duwde langzaam vooruit en mijn poesje opende zich voor zijn pik. Hij gleed verrassend makkelijk naar kanker binnen en ik was opnieuw geschokt over hoe nat ik wel was. Ik was alweer verraden door mijn lichaam want ik was terug kletsnat geworden doordat ik moest strippen voor een vreemde man.

Ik was geen exhibitioniste, maar toch werd ik kletsnat nog voor een van de mannen me had aangeraakt. Ik begreep nog steeds niet hoe ik zo opgewonden kon geraken terwijl ik misbruikt werd. Ik stopte met daarover te piekeren toen Ron zijn pik vrij snel naar binnen duwde. Ik kreunde onbewust en besefte dat Rons pik niet zo groot was als die van Carl, maar hij was nog steeds ruim groter dan die van paul. Hij begon me hard te neuken en Carl greep me stevig vast bij mijn haren en hield mijn hoofd vast.

Extreem ) - sexverhalen


Ze kwam kreunend klaar terwijl haar eigen vent erop stond te kijken! Ik werd knalrood, maar probeerde niks te laten merken van de vernedering. De vreemdeling kwam naar me toe en kwam naast me staan. Hij was ook een grote zwarte man, maar niet zo gespierd als Carl. Hij gleed zijn grote donkerbruine hand over mijn naakte lichaam en pauzeerde even om in mijn borsten te knijpen. Toen hij bij mijn kont kwam gaf hij me een klap om mijn kont en zei dat ik mijn benen moest spreiden.

Ik gehoorzaamde aarzelend en voor ik het wist had hij zijn hand in mijn slipje en zijn vinger in mij. Hij lachte en zei: verdomme carl, dit wijf is geil! Hij trok zijn hand terug en toonde zijn natte vinger aan Carl; kijk ze is al kletsnat van zich alleen maar uit te kleden voor ons. Ze moet echt wel een geile slet zijn! Carl lachte en zei: geloof me ron, dit wijf is echt fucking geil. Wil je haar even testen voor je terug moet vertrekken?

Seksueel - verlang naar sex met mijn veel oudere ex buurvrouw

Ik stond terug topless voor Carl, maar ik was me er heel bewust van dat er nu ook een andere man was die me zo zag staan. Carl keek naar de andere man en vroeg: nou, wat vind je ervan? Zijn vriend antwoordde met een verrassend diepe stem; niet slecht. Lijkt me wel leuk om die eens lekker te neuken. Ze ziet eruit als een model met dat slanke lijntje en ze heeft lekkere tieten. Is misschien wel een beetje mager rijst ik zou niet willen dat ze in twee breekt als ik mijn pik erin stop. Wees gerust, ze zal niet breken. Ik heb haar gisteren eens getest en ze genoot er zelfs van om mijn pik in haar kut te hebben.

extreem veel winden laten

Ondeugend buurmeisje - tiener Sexverhalen

Trek die labo jas uit, ik wil zien hoe je eruit ziet in kuisen die jurk die ik voor je gekozen heb. Ik opende de labo jas en hing hem over dezelfde stoel waar mijn kleren de vorige dag hadden gehangen. Ik veronderstel dat je ondergoed draagt, vroeg hij streng. De boy shorts, antwoordde ik stil. Hij lachte even en zie; toon het. Ik nam langzaam de onderzijde van mijn jurk vast en hief die op zodat mijn slipje zichtbaar was. Niet zo, trek de jurk uit, dommerik. Ik hief de jurk verder omhoog tot helemaal over mijn hoofd en legde hem op de labo jas op de stoel.

Ik had het gevoel dat ze hun zin zouden krijgen en misschien zelfs meer dan dat. Toen ik in mijn bureau kwam, trok ik mijn labo jas aan en ging zitten. Er lag een briefje op mijn bureau dat ik onmiddellijk naar Carls bureau moest gaan. Ik liep naar het einde van de gang, klopte op zijn deur en hij riep me binnen. Toen ik eenmaal zeurende binnen was, keek hij op zei: doe de deur op slot, slet. Ik was helemaal niet verrast dat ik naar zijn bureau moest komen, maar ik was wel verrast om te zien dat hij niet alleen was. Ik deed de deur op slot en toen ik me terug omdraaide wenkte hij me om dichter te komen. Ik stapte enkele meters vooruit en ging net voor zijn bureau staan.

(Check snel

Ik verfriste me en trok het kleedje aan dat Carl had gekozen. Het was een licht blauw zomers jurkje. Niet echt sletterig, maar wel ongepast om naar het werk te gaan. Het had een vrij diep uitgesneden decolleté en het hing tot ongeveer 10cm boven mijn knieën. In combinatie met de hoge hakken die carl had uitgekozen, leek het meer alsof ik klaar was om op stap te gaan, dan om naar het werk te gaan, maar zeker wanneer ik mijn labo koop jas erover zou dragen, zou het niet echt vernederend zijn. Ik ging naar beneden en we aten zwijgend ons ontbijt, terwijl we ons beiden afvroegen wat Carl voor ons gepland zou hebben. We gingen op het normale uur naar het werk en toen we toekwamen gingen we naar onze verdieping. Enkele collegas zeiden dat ze mijn jurk leuk vonden en dat ik me vaker zo zou moeten kleden.

Extreem veel winden laten
Rated 4/5 based on 912 reviews