Wil je naar me luisteren? Ik mis je nabijheid, wil je naar me toe komen? Ik voel me zo mislukt en ik snak naar jouw steun. Wil je me dat geven? Ik ga dood van verdriet dat ik niet werkelijk contact met je kan maken. Mag ik je vertellen wat ik werkelijk voor je voel?

alcohol slecht voor hersenen zeggen is: ik ben diep ongelukkig, ik wil me begrepen voelen.

Drama erop: Het is echt heel erg, hoor! En de situatie aandikken, erger maken dan het was, zodat de ander wel móet luisteren. Mensen die zich dit aanwennen en te vaak doen, noemen we drama queens of zelfs professionele slachtoffers. Het zijn mensen die eraan gewend zijn allerlei redenen te hebben voor wat hen is overkomen en draaien zich erin vast. De echte reden, de diepe reden waarom bouwvergunning ze dit blijven doen, blijft verborgen onder een dikke laag woorden en gedoe. Eerlijk zijn naar jezelf, dit is een van de allermoeilijkste stappen in je mensenleven: dat je ophoudt met oude gebeurtenissen aan te dikken. Dat je gaat zien dat je moeder nu eenmaal recht voor zn raap praat en daarbij mensen kan kwetsen. Dat je je dat niet persoonlijk hoeft aan te trekken, dat is nu eenmaal haar onhandige manier van communiceren. Dat je vader nooit ik ben trots op je tegen je zei, nooit een blijk van waardering gaf. Omdat hij nooit leerde met zijn gevoelens om te gaan. Het is wat het.

alcohol slecht voor hersenen

Wat voor een griep invloed heeft alcohol op het


Dieren hebben het makkelijk. Ze maken iets mee, kijken ernaar, likken even aan hun wonden en gaan weer verder. Ze maken iets mee, kijken ernaar, raken volledig overstuur, maken er hele verhalen bij, likken aan hun wonden, blijven likken, laten anderen ernaar kijken, laten anderen zeggen dat het heel zielig en sneu is en als het de mens dan past, dan blijft hij erin. Dan wordt eruit de gebeurtenis een beroep en is het bijna niet meer uit het leven weg te denken. Het heet dramatiseren of herbeleven en is een van de grootste handicaps in het leven van een mens. Als drama nog nodig is, mensen vragen aandacht voor hun problemen door drama te creëren. Luistert er niemand, of niet echt, dan gaat de mens door met de situatie aan te dikken.

Is alcohol nou goed of slecht voor je hersenen?


Die ware organische zelf staat rechtstreeks in verbinding met dit Universum en al onze diepere aspecten in alle dimensies van dit Universum. Dat organische ware zelf is multidimensionaal, dus welke rotzooi binnen deze 3e dimensie gaat dat kapotmaken als ik vragen mag? Ik heb het als ik bovenstaande beschrijf voor de duidelijkheid over mensen die zichzelf weer herinneren wie en wat ze van binnen zijn. Ik heb het niet over een theorie of wat kennis die in je mind zit en die je kan toepassen wanneer je wilt. Ik heb het over pure organische wijsheid en kracht, wat voorkomt uit een innerlijk weten ( zie link ). En daar zit meteen de moeilijkheidsgraad bij het schrijven van dit artikel. Mensen die geen weet hebben van deze innerlijke kracht en wijsheid en denken dat ze normale stervelingen zijn, zijn wel vatbaar voor al die zooi en al dat gif. Zo werkt de mind. Dus wat gebeurd er als we mensen die die innerlijke kennis nog niet herinneren, deze kennis niet geven, maar in plaats daarvan ze bang maken voor van alles en nog wat?

alcohol slecht voor hersenen

Ik kom er voor mijzelf steeds meer en meer achter dat ik liever een boodschap de wereld in breng die de mensheid krachtiger maakt, dan dat ik een boodschap de wereld in breng die de mensheid voor alles en nog wat zwanger bang of boos moet. Krachten van Beperking willen juist dat wij mensen ons nietig, eindig en kwetsbaar voelen, wij moeten ons constant slachtoffer voelen, van wat dan ook. Deze intergalactische en interdimensionale macht achter de mach heeft er alle baat bij dat wij er niet achter komen hoe sterk en krachtig wij allemaal zijn. Misschien klinkt hetgeen ik ga zeggen radicaal, en ik weet zeker dat het gemiddelde wetenschappelijke type een fikse storing in de mind krijgt van wat ik ga vertellen, maar voor mij voelt het goed en dat is voor mij het enige wat belangrijk. Ik beweer bij deze dat echte bewustwording met andere woorden draait darmkanker om zelfbekrachtiging. Als wij mensen onszelf werkelijk weer gaan herinneren wie en wat wij zijn, dat we weer weet hebben van al onze innerlijke wijsheid en kracht en daar ook naar gaan leven, we niet meer te raken zijn door wie of wat dan ook.

Zolang we denken dat we eindige zwakke kleine kwetsbare schepsels zijn, dan zijn we dat ook. Wij mensen kiezen onze eigen realiteit die we ervaren door middel van de pijnappelklier, die onze mind en ons lichaam bestuurt ( zie link voor een uitgebreide uitleg ). Al die verschillende realiteiten die we kunnen ervaren hebben 1 ding gemeen: ze houden ons allemaal weg bij onze ware innerlijke kracht en wijsheid. Pas als we die pijnappelklier, mind, chakra en/of kundalini programmeringen bij onszelf helemaal doorhebben en onszelf dusdanig ontdaan hebben van al die ruis en stoorzenders, dan pas zijn we op weg naar het weer worden van ons ware organische zelf. Die ware organische zelf is niet vatbaar voor kleine hoeveelheden gif of wat dan ook.

Zijn poppers slecht voor je hersenen?

Er is niets binnen dit Universum wat sterker citroen of krachtiger is dan ons. Het is onze mind die ons laat denken dat wij eindig zijn en kapot te maken zijn. Zeg ik daarmee dat een ieder wat mij betreft emmers zoutzuur naar binnen kan gieten en/of tussen het afval van Shell in de derde wereld moet gaan zwemmen? Nee, er zijn grenzen op dit moment met ons huidige lichaam. Het gaat mij om de kleine beetjes, de pure angst en paniek die bij veel wakkere mensen toeslaat als ze eenmaal op het pad zijn aanbeland van alles wat slecht voor. Voor mij persoonlijk werkt het stukken beter door me te focussen op mijzelf, op mijn eigen innerlijke kracht en wijsheid, in plaats dat ik mij focus op alles wat slecht voor me is in deze matrix. Ik maak liever mijzelf sterker door aan mijzelf te werken en op mijzelf te vertrouwen dan dat ik de focus leg op hoe slecht alles wel niet is wat buiten mijzelf ligt.

alcohol slecht voor hersenen

Schooltv: Hersenen en alcohol - het effect van alcohol op je hersenen

Bij alles wat ik zeg en wat ik schrijf ga ik uit van dit grotere plaatje. En wat ik daarmee kort samengevat bedoel is het simpele feit dat ieder mens hier op Aarde het complete Universum in samengeperste vorm in zich heeft zitten. Het complete verhaal lees je in deze serie artikelen, én van de dingen die ik daarin beschrijf is dus dat wij mensen bezig zijn aan wat ik de Universele reis noem. Compressie is daarin het sleutelwoord. Wij hebben alle kracht en alle wijsheid van dit Universum in ons zitten, geen grap, pure waarheid. Wat is er bouwen sterker en krachtiger in dit Universum dan dit Universum zelf? Dus als wij dat complete Universum in samengeperste vorm als een fractal in ons hebben zitten, wat is er dan sterker en krachtiger dan de mens binnen dit Universum? Juist, niets of niemand.

In plaats dat we beginnen met weet je hoe sterk en krachtig je bent? Ik merkte dit mechanisme een tijdje terug bij mijzelf. Ik stelde ook vaak vragen aan mensen zoals weet je hoe slecht fluoride voor je is?, weet je hoe slecht aspartaam voor je is?, weet je hoe slecht elektromagnetische straling voor je is?, weet je hoe slecht vaccinaties voor je zijn? Ik noemde dit dan bewustmakend bezig zijn, mensen informeren en proberen wakker te maken. Maar deed ik dat ook? Werkt het wel op die manier? Maken we mensen niet onnodig bang en klein door dit soort vragen te stellen bij dingen die mensen doen? Ook al probeer ik met deze website vooral een boodschap uit te dragen die zelfbekrachtigend is, toch kunnen sommige slank stukken uit hun context vallen als je geen weet hebt van he grotere plaatje.

De leeftijdsgrens voor alcohol moet terug naar 16 jaar by mirel lansink

Weet je hoe slecht dat voor je is? Deze ene zin/vraag vat voor mij de alternatieve media samen. Ik zat hier vanmiddag over te filosoferen nadat ik het zoveelste bericht las over hoe schadelijk en hoe slecht bepaalde dingen wel niet voor ons mensen zijn. Het bericht wat ik las ging over allerlei misdaden tegen de mensheid, het zoveelste overzicht wat het ene na het andere gevaar voor ons als mensheid opsomt. Het zette mij aan het denken. Want waarom hebben wij mensen een constante drang om dingen die niet goed zijn voor ons, eten of dingen die gevaarlijk zijn voor ons, te bestempelen als bewustzijn verhogend? Wat ik eigenlijk probeer te zeggen is: waarom neigen wij mensen er naar om andere mensen wakker te proberen te maken door middel van berichten en nieuwtjes die die ander moeten laten zien hoe slecht alles in de wereld wel niet is? Waarom proberen we dus mensen wakker te maken met de vraag weet je hoe slecht dat voor je is?

Alcohol slecht voor hersenen
Rated 4/5 based on 721 reviews