Gebruik de sneltoets: command shift s en de clip is gesplitst. Nog een mogelijkheid om te knippen. Nog een mogelijkheid om te splitsen: Selecteer in de actieve clip het gedeelte wat je wilt splitsen. Druk daarna op command shift. Nog een video over het splitsen in Imovie (versie 2014).

knippen in een filmpje clips weer heel maken, je kunt ook clips definitief aan elkaar maken of gesplitste clips weer heel maken. Ga hiervoor naar clip. Kies dan join clip en de clips zijn weer bijelkaar/én geheel. Zet de lijn in het project waar je wilt knippen.

Ik geef je een voorbeeld. In dit fragment slecht wil ik knippen op het moment dat ze de restaurant binnen komt lopen. Vindt het punt van de video, waar je wilt knippen. Ik schuif dit fragment van rechts naar links om het gewenste punt te vinden. Op dit moment wil ik de clip splitsen. Knippen, ga dan naar clip- en klik dan op split clip. Ik kan ook de toetsen op het toetsenbord gebruiken: command shift s, dan voeg ik nog een ander fragment toe. We beginnen hier tot daar en voegen het fragment toe aan de video. Tussen de andere geknipte fragmenten. Hierna kan ik een transitie/overgang toevoegen tussen de clips. Stel ik wil een fragment uit de video verwijderen.

knippen in een filmpje

Video knippen het is makkelijk met movavi


Imovie, het gratis dieet videobewerkingsprogramma voor de mac. Het belangrijkste wat een videobewerkingsprogramma moet kunnen is knippen van videofragmenten. En als het kan op een makkelijke manier. Maar hoe knip je videofragmenten met Imovie? In deze blog het antwoord. Knippen met Imovie: in de bovenstaande video perfect uitgelegd hoe je dit moet doen (wel Engelstalig). Download dan gratis het e-book 10 videomarketing tips voor beginners en begin vandaag nog met videomarketing voor jouw bedrijf. De tekst uit de video: de knipfunctie in imovie11 is geweldig. We willen een fragment knippen en tussen de andere fragmenten plaatsen.

Hoe kan ik een filmpje knippen?


W e hebben er gelukkig nog drie pupjes kunnen redden door het snelle handelen en ingrijpen van mijn dierenarts, die de puppen heeft gehaald via een keizersnede. E r zijn nu in totaal 1 reu en 5 teefjes geboren. D e puppen zijn heerlijk gezond, levendig en met een goede eetlust. W e hebben h uritt ook gelijk laten helpen dus voor haar was dit haar laatste knuffel nestje en ooooh wat is ze hier wijs mee! E n wij gaan hier ook zeker heerlijk van genieten! G oed uitrusten voordat de puppy's komen. D e laatste lootjes!

I k zie nog nie zoveel hoor maar dat komt nog wel en dan kan ik fijn met mijn broer en zusjes spelen. H allo, mijn naam is h arley. I k ben een reutje en de oudste van de 6-ling. M ijn mama heet h uritt en zij past heel goed op ons. I k lig altijd heerlijk bij haar mijn buikje vol te drinken en dan lekker slapen, dat doe ik ook heel graag! D aar word ik groot van.

V andaag moesten we op de foto omdat ik alweer 1 week oud ben. E n daar ga ik dan heel mooi voor zitten. M ijn baasje vind mij een stoere bink! N a een onrustige nacht is h uritt aan haar bevalling begonnen. D rie practige puppen zijn thuis geboren, signaalklok helaas moesten we weer met h uritt naar de dierenarts. N ummer 4 lag overdwars in het geboortekanaal en hield de bevalling op en is overleden en nummer 5 ook.

Hoe kan ik stukje film knippen uit mp4 filmpje?


A ankomend weekend krijgen we de derde wormenkuur en daar moet ik altijd zo van nd het zo vies. I k ben vandaag drie weken oud. M ijn naam is h azel en ik werd vandaag in de lente bloemetjes gezet. A ls ik niet slaap, speel ik met mijn broer en zusjes. L open kunnen we ook al erg goed.

W e mogen nu ook buiten ons slaap vertrek spelen en dat vinden we heel fijn! L ekker pap eten! H allo, mijn naam is h eidi en ik ben vandaag 2 weken jong. I k mag vandaag op h ome. M ijn baasje vind dat ik heel mooi kan zitten en zei dat ik een knapperd ben. M ijn oogjes en oren zijn ook al open.

Knippen, voor Het Kwf - home facebook

En allemaal goed gekeurd. E n nu gaan we de grote wereld in om allemaal nieuwe dingen op te snuiven. I groeit baarmoeder k ben h eather en ben nog op zoek naar een liefdevol warm mandje. M ijn naam is h ope. M ijn baasje vind mij een isje maar ik ben best wel heel stoer. I k ben niet bang voor kuikentjes, ik neem ze zo in mijn bekkie. I k speel heel graag met mijn broer en zusjes in de puppy-room en als het zonnetje schijnt gaan wij naar buiten met onze mama. O nze mama zorgt heel goed voor ons, we hangen nog geregeld aan de melkbar. V an ons baasje krijgen wij vlees (energique) en daar zijn we heel erg dol.

knippen in een filmpje

Stof knippen - knipmode reageren?

W e zijn, nu de zon schijnt alweer een beetje in de vakantie stemming. H eerlijk genieten met de puppy's, die we een zomerdecord hebben gegeven voor op de site en biologische waar we nog even wat leuke dingen mee gaan doen. V andaag zijn we met de puppy's h arley, h aley, h ope en h eidi naar s urhuisterveen geweest om te socialiseren. A llemaal nieuwe indrukken, herrie van verkeer en aandacht van lieve mens/kinderen opgedaan en natuurlijk om het af te ronden een bakje thee en een bak water voor de puppy's op het terras. V andaag gechipt en geënt! D e dierenarts heeft de puppy's allemaal goed nagekeken en beluisterd. W at waren ze en kick.

E en dagje strand met zijn allen en een dagje met zijn allen naar de dierenwinkel! W auw wat hebben wij ons weer vermaakt! D e aandacht van alle lieve mensen en andere hondjes. J a we waren op de terug weg dan ook wel erg moe en hebben lekker kunnen koesen in de auto bij ons baasje. V an links naar rechts vooraan: h honing eather, h arley en, h eidi en achter h azel, h aley en h ope. W at doen jullie het goed zeg! J ullie hebben wel een snoepje verdiend! W at een mooi plaatje!

Plaats een reactie reactie annuleren

W elkom bij onze, o ud, d uitse, h erderkennel, f armerhouserufan. D eze website gaat over onze oudduitse herders. B rando-, l keuring akota-, h uritt-, d yan en, f aith. A ls hobbyfokker van dit prachtige ras zullen wij af en toe een nestje oudduitse herder pups hebben (zie nestplanning). A an de socialisatie zal veel aandacht geschonken worden, daarom worden de pups in huis geboren en grootgebracht met alle huiselijke geluiden en uitjes buitenshuis, winkelcentra, school enz enz. Voor een goede start naar de nieuwe eigenaar. W ij vinden het erg leuk om een berichtje van jullie terug te lezen in ons gastenboek. H allo ik ben, h eidi en ik zoek nog een lief warm mandje. E en dagje knuffelen met kleine.

Knippen in een filmpje
Rated 4/5 based on 591 reviews